Werken bij DuPont

 
 
 

Het is nog nooit zo leuk geweest om bij ons te komen werken. 

Bij DuPont maken we enorme vooruitgang — we hebben echt momentum. Dit is het moment voor veranderaars, voor doeners en pioniers, om voor cruciale innovaties te zorgen die de wereld nodig heeft. Wij zorgen niet alleen voor een betere toekomst, wij werken met elkaar aan een beter nu. Breng je beste zelf en ontdek met ons de inzichten die de wereld zullen transformeren.

Hier vind je vactures in Nederland
 
 
 
Vind hier de baan die bij je past
Carrièremogelijkheden
Engineering

Onze ingenieurs zetten hun expertise, vindingrijkheid en discipline in om de nieuwste technische uitdagingen aan te kunnen en nog hogere standaarden van uitmuntendheid neer te zetten. 

Engineering
Wetenschap & Technologie

Meer dan 9500 wetenschappers en technici over de hele wereld werken keihard aan essentiële innovaties die het leven beter maken.

Wetenschap & Technologie
Verkoop & Marketing

Wij spreken de taal van DuPont—wij delen en praten over onze oplossingen, en helpen het leven voor iedereen, waar dan ook, beter te maken.

Verkoop & Marketing
Informatietechnologie

Onze IT teams zorgen voor de communicatie- en informatie-infrastructuur die ons een concurrentieel voordeel geeft en onze groei stimuleert.

Informatietechnologie
Corporate functies

Werken bij DuPont kan in een veelheid van disciplines en vaardigheden, erop gericht om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten en voor ons bedrijf. 

Corporate functies
Productie

Om duizenden producten te kunnen maken, hebben wij getalenteerde medewerkers nodig die de processen kunnen bepalen waarmee wij resultaten kunnen leveren die een voorbeeld zijn voor de industrie.

Productie
 
 
 
 
 
 
Waar vind je ons

Onze mensen maken deel uit van honderden gemeenschappen in meer dan 70 landen.

Kijk waar wij gevestigd zijn en welke mogelijkheden wij bij jou in de buurt hebben.

Bekijk onze vestigingen wereldwijd (Engels)
 
 
 

“Ik word vrolijk van een klant die door mijn werk tevreden is.”

Carolina de Bruijn, Customer Service Medewerker | Asturias, Spanje

Maak kennis met onze mensen (Engels)
image