Over ons

 
 
 
 
 
 

Onze bedrijfsonderdelen

Electronics and imaging
Electronics & Imaging

Toonaangevende technologieën die kleinere, slimmere en snellere elektronica mogelijk maken, zonnestralen omzetten in schone energie en voor hoogwaardig drukwerk zorgen op verpakkingen en textiel.

Transportation and Industrial
Transportation & Industrial

Hoogwaardige harsen, lijmen en smeermiddelen die materiaal-systeemoplossingen bieden voor de luchtvaart, auto’s en andere veeleisende toepassingen.

Nutrition and Biosciences
Nutrition & Biosciences

Duurzame oplossingen voor de voedings- en gezondheidsindustrie, en schonere, bio-based oplossingen die een groeiende circulaire economie ondersteunen

Safety and Construction
Safety & Construction

Beschermende en technisch hoogwaardige oplossingen die hulpverleners en medewerkers in de industrie veiligheid bieden en zorgen dat bedrijfsprocessen soepel verlopen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onze mensen

Wij zijn wetenschappers, ingenieurs, business managers en marketeers. En samen gebruiken wij onze gecombineerde kennis en ervaring om ’s werelds grootste uitdagingen op te lossen en nù voor positieve verandering te zorgen. 

Waar ook ter wereld brengen de medewerkers van DuPont uiteenlopende kennis en achtergronden, en de drive om voor cruciale innovaties te zorgen die je leven beter maken.

Maak kennis met onze mensen (Engels)
 
 
 

1967

Een vezel om brand te blussen

Nomex® hitte-bestendige vezel komt voort uit onderzoek van Paul Morgan en Stephanie L. Kwolek, eind jaren 1950, in het Pioneering Research Laboratorium van DuPont.

1967